پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

یمن: تنها در کشور بی طرف مذاکره می کنیم

یک مقام وزارت امور خارجه یمن گفت: یمن از هر گونه گفت‌و‌گو با کشورهای عضو ائتلاف در هر کشور بی‌طرف و غیردخیل در تجاوز علیه یمن چه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس یا دیگر کشورها استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام مسئول در وزارت امور خارجه یمن، شامگاه امروز (چهارشنبه)، به اظهارات مقامات شورای همکاری خلیج فارس در ارتباط با برگزاری نشستی درباره یمن واکنش نشان داد.

برخی مقامات در شورای همکاری خلیج فارس روز گذشته خبر دادند که این شورا تصمیم دارد از طرف‌های درگیر در یمن برای برگزاری نشستی در عربستان سعودی دعوت به عمل آورد. خبرگزاری رویترز به نقل از این مقامات و بدون افشای نام آن‌ها نوشته بود که دعوتنامه‌های رسمی برای رایزنی درباره یمن طی چند روز آینده ارسال خواهد شد و جنبش انصارالله یمن نیز در میان طرف‌‌هایی قرار دارد که شورای همکاری در حال بررسی دعوت از آن‌ها برای این نشست است.

یک مقام وزارت امور خارجه یمن که اشاره‌ای نیز به نام او نشده، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) در واکنش به این خبر اظهار داشت که یمن از هر گونه گفت‌و‌گو با کشورهای عضو ائتلاف در هر کشور بی‌طرف و غیردخیل در تجاوز علیه یمن چه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس یا دیگر کشورها استقبال می‌کند.

این منبع در ادامه تأکید کرد که اولویت در این گفت‌و‌گوی احتمالی بایست با پرونده انسانی و برداشتن محدودیت‌های ظالمانه علیه بندر الحدیده و فرودگاه بین‌المللی صنعاء باشد.

وی همچنین افزود: «غیرمنطقی است و عادلانه و درست نیست که دعوت‌کننده و میزبان گفت‌و‌گو کشورِ حامی جنگ و محاصره ظالمانه علیه مردم یمن باشد». این مقام یمنی همچنین با اشاره ضمنی به طرح سازمان اطلاعات عربستان سعودی برای انفجار خودروهای بمب‌گذاری شده در خاک یمن اضافه کرد: «درست نیست که از یک طرف به گفت‌و‌گو دعوت کنید و از طرفی دیگر تروریست‌ها و ماشین‌های بمب‌گذاری‌شده را برای منفجر کردن مردم در بازارها و خیابان‌ها بفرستید».

 دستگاه‌های امنیتی دولت نجات ملی یمن، روز گذشته، از خنثی‌سازی عملیات سرویس اطلاعات عربستان سعودی برای متشنج کردن چند استان یمن خبر داده بودند. دستگاه‌های اطلاعاتی یمن با اعلام اینکه سازمان اطلاعات عربستان سعودی قصد اخلال در وضعیت امنیتی کشور یمن را داشته، خبر دادند که طرف سعودی با جذب تعدادی افراد خیانتکار در استان مأرب و تشکیل یک گروهک، سه خودرو را بمب‌گذاری و آن‌ها را برای ارسال به چند استان یمن از جمله پایتخت این کشور آماده کرده بود که نیروهای امنیتی یمن این عملیات را خنثی کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار